Click Here Friend!

Wednesday, August 11, 2010

Siasatan Kes Bunuh ADUN Abdul Aziz dan Siti Rohana Selesai

Polis dah sahkan kes kematian ADUN Abdul Aziz dan Siti Rohana sebagai kes bunuh dan bunuh diri, tanpa melibatkan orang ketiga.Kedua dua mangsa terkulai di dalam kereta


Bagaimanapun polis enggan mendedahkan apakah motif sebenar pembunuhan Adun Abdul Aziz dan pembantunya Siti Rohana.
Disebabkan tiada orang ketiga dalam kes tu, maka polis tak mahu mendedahkan motif pembunuhan tu walaupun pihak polis dah kenalpasti apa motifnya.
Polis jugak enggan menghebahkan siapa bunuh siapa dulu. Selalunya yang menjadi rahsia tu le yang nak dikorek korek orang sangat.


Nampaknya hanya polis je yang tahu apa yg berlaku.
Dalam kejadian pada jam 11 pagi Selasa lalu di Kilometer 455.7 Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran susur keluar Sungai Buloh, Abdul Aziz, 64, ditemui terkulai di tempat duduk pemandu kereta yang terbabas, manakala Siti Rohana, 43, dalam keadaan terduduk di sebelahnya.

Siti Rohana mati kerana terkena dua das tembakan, masing-masing satu di kepala dan rusuk, manakala Aziz mati akibat tembakan di kepala

Polis turut menemui sepucuk revolver .38 yang masih berisi dua peluru milik Abdul Aziz, di celah tempat duduk depan Toyota Caldina milik Siti Rohana yang dipandu bekas ADUN itu.
Credit: http://nurizspace.blogspot.com/2010/08/siasatan-kes-bunuh-adun-abdul-aziz-dan.html

No comments:

Post a Comment